El Camino zarándokút - egy magyar zarándok útjai

Andrea az El Caminón

20. nap Gyorsjelentes

2011. szeptember 27. - Andrea az El Caminón

Sziasztok!

Leonbol irok, ez egy nagyon szep varos, gyonyoru katedralissal.

A mai nappal uj szakasz kezdodik az utamon, mert elvaltunk Krisztivel, innentol egyedul folytatom az utat. Nem kell aggodni, nincs semmi gond, egyszeruen csak arrol van szo, hogy o gyorsabban halad en pedig nem szeretnem visszahuzni. Biztonsagban tudom Krisztit, mert Fabrice-szal ment elore, aki a tenyeren hordozza.

Itt Leonban ujabb magyarokkal talalkoztam Szombathelyrol, de itt vannak az amerikai baratneim is. A gyaloglas az elmult 2 napban is nagyjabol ugy zajlott, mint ahogy ezutan is fog, vagyis egyedul bandukolok es idonkent mellem szegodik valaki. Vagy nem. Teljesen jol erzem magam, mostantol egy kicsit befele is igyekszem figyelni, bar ezt eddig is megtettem.

Puszi mindenkinek!

Andrea

Tovább a következő bejegyzéshez >>>

Vissza az előző bejegyzéshez >>>

Vissza a főoldalra >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://mundicamino.blog.hu/api/trackback/id/tr433260797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manna61 2011.09.29. 13:51:37

Szia Andi!

Én is, mi is nagyon örülünk a jelentkezéseidnek! Kicsit hihetetlennek tűnik minden, amiről írsz, amiket és ahogy megélsz! És kicsit irigykedem is... kicsit:)
A kő biztos jókor és jó helyre fog kerülni. Donit ma műtötték és jól van!:)
Remélem jól bírod így is, hogy nem lesz melletted eddigi útitársad!

szeretettel gondolunk rád:
Anna és a Fiúk

berika0526 2011.09.30. 14:34:20

Szia Andi!

További ilyen szép menetelést kívánok. És csak annyi, hogy figyeld azt is merre haladsz. Remélem azért nem érzed magad majd nagyon egyedül. Vigyázz magadra, várunk vissza, irígykedhetsz, mert a hastánc 7-én kezdődik, és csak egy alkalmat fogsz kihagyni.
Csak így tovább.
Erika
süti beállítások módosítása