El Camino zarándokút - egy magyar zarándok útjai

Andrea az El Caminón

17. nap Gyorsjelentes

2011. szeptember 24. - Andrea az El Caminón

Sziasztok!

Minden a legnagyobb rendben, csak hat nem voltam internet kozelben. Jelenleg Sahagunban vgyunk es pihenonapot tartunk, ami annyit jelent, hogy ma csak 10 km-t jottunk. Ennek az az oka, hogy tegnap 31-et, azelott 35-ot mentunk es elegge ki vagyunk. Tegnap es tegnapelott ugy csusztunk be a faluba, alig eltunk. Tegnapelott mindenkepp el akartuk erni Carrion de los Condest, ami egy csomopont a hirhedt 17 km-es viz es infrastruktura nelkuli szakasz elott. Este 6-ra sikerult, persze a szallas mar full volt, de mint mindig ez is megoldodott. Tegnap nagyon rakeszultunk a hirhedt szakaszra, de nekunk nem volt semmi gondunk vele. Amikor 16 km korul jott szembe a mento es megkerdeztek, hogy hogy vagyunk, akkor igazan nem is ertettuk a kerdest, mert semmi gondunk nem volt. Kesobb kiderult, hogy kb. 20 embernek kotoztek be a labat. Legfeljebb annyi eszrevetelunk volt, hogy miert nem elozo este jottek, mert akkor rogton be is kothettek volna az infuziot, annyira kivoltunk. :-)) Na de ez csak vicc, tenyleg minden OK. A labaink is, ami itt kulonlegesnek mondhato.

Tegnap szinten szallas mizeria vart rank, minden faluban full es completto, vagyis betelt, igy mehettunk tovabb. Ennek is meglett azonban a hozama, mert vegul egy vadonatuj, olaszok altal mukodtetett albergue (zarandokszallas) vart rank, olyan, ami meg a Caminos konyvben sincs benne. Finom olasz vacsorat kaptunk, spagetti carbonara, sult csirke mell salataval, jegkrem es vorosbor!!! Megerte gyalogolni! Raadasul itt megismerkedtem egy igazi angol uriemberrel, aki Londonban el, es onzetlenul felajanlotta a segitseget, es megadta az elerhetoseget a terveimmel kapcsolatban. Ez szuper!!!! Nagyon jol elbeszelgettunk es azt mondta, hogy nem lesz gond az angolommal, 1 ev mulva pedig folyekonyan fogok beszelni.

Ezen kivul rengeteg minden tortent meg, de ezeket majd a naplombol. Roviden, volt egy kalandos fenykepezogep sztorink az amerikaiakkal, rendszeresen talalkozunk es orulunk egymasnak a kanadaiakkal es van egy uj ausztral ismerosunk is. A koreai lanytol ma bucsuztunk, mert o itt befejezi, szoval ujak jonnek, regiek mennek es nagyon sok felimeressel es raeszmelessel leszunk gazdagabbak naprol napra.

Mara ennyi, hamarosan ujra jelentkezem.

Puszi mindenkinek, irjatok, mert nagyon jo olvasni a hozzaszolasokat!!!

Pusszancs

Andrea

Tovább a következő bejegyzéshez >>>

Vissza az előző bejegyzéshez >>>

Vissza a főoldalra >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://mundicamino.blog.hu/api/trackback/id/tr903253084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TAndi69 2011.09.25. 09:15:48

Szia Andi!

Örülök, hogy jól vagy :-) érzem boldogságot hozott az Út :-) további jó utat, jó egészséget, vigyázz magadra!

Puszi Andrea a Camino klubból

Lhara 2011.09.28. 11:48:41

Szia Andi!

Ez a szakasz volt tán a legélvezetesebb, egyben a legtöbb nehézséget hozó is... no nem egészségileg, inkább lelkileg Carrion után döntöttem el, hogy nem fogadom el egy csodás
belső világú és modorú német férfi közeledését, mert nem éreztem magam készen erre. San Nikolasig "futottam" (32km)aznap és másnap Reliegosig (cca. 39km) este fél 7-ig a délutáni forróságban, árnyék nélküli szakaszon. Aztán öt napig lázas voltam. Ilyen bolond tudtam lenni.
süti beállítások módosítása