El Camino zarándokút - egy magyar zarándok útjai

Andrea az El Caminón

31. nap Gyorsjelentes

2011. október 12. - Andrea az El Caminón

Sziasztok!

Legutóbbi bejelentkezésem óta sok minden történt, részletesen majd a naplómból. A lényeg, hogy utolértem Krisztit és együtt érkeztünk meg Santiagoba október 8-án. Nagy ünneplés volt, sok régi ismerőssel találkoztunk és sokakkal nem. Az egész város egy hatalmas happening hangulatot árasztott, fantasztikus érzés volt. Annyira magával ragadott minket, hogy végül nem mentünk le Finisterrébe az óceánhoz, mert amúgy is rövid volt az idő. Talán majd jövőre, a Portugál Camino után. :-)

Most itt vagyok Ritáéknál, itt már vannak ékezetes karakterek is a gépen. :-) Rita még egyben van, Zoé pedig tündéri és nagyon örült nekem! Gyönyörű helyen laknak, csodaszép a táj, nem csodálom, hogy jól érzik itt magukat! Nagyon szép befejezése ez a Caminonak...

Mindenkit puszilok, pénteken délután érkezem. A többit majd személyesen és apránként a naplómból írom a részletes beszámolót.

Andrea

Tovább a következő bejegyzéshez >>>

Vissza az előző bejegyzéshez >>>

Vissza a főoldalra >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://mundicamino.blog.hu/api/trackback/id/tr523296919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TAndi69 2011.10.14. 16:30:16

Szia Andi!

Gratulálok :-) csodálatos lehetett a megérkezés :-) várom, hogy mesélj!

puszi Andrea

NoemiH 2011.10.14. 22:33:42

wow..már ennyi idő eltelt..épp ma mondtam valakinek, hogy a camino-n vagy..
gratulálok és puszillak!!

Amitára 2011.10.15. 21:27:42

Milyen hamar eltelt az idő,mintha most indultál volna! Kár,hogy nem jutottál el a tengerhez,de a lényeg,hogy megérkeztél,és jól vagy! GRATULÁLOK! Ölellek: Renáta

Mária09 2011.11.07. 10:32:02

Szia Andrea!
Nagyon örülünk, hogy sikerült megvalósítanod az álmod és újra itthon vagy.

Várom a jelentkezésed, sajnos én nem tudlak téged elérni.

Üdvölette. Marcsi
süti beállítások módosítása