El Camino zarándokút - egy magyar zarándok útjai

Andrea az El Caminón

Információk

2012. szeptember 13. - Andrea az El Caminón

Új poszt a Camino jelek, szimbólumok és Zarándoktársaim, peregrinos oldalmenüben.

Új infók a Költségek, Utazás és Egészség, gyógykezelés menüpontokban, jobb oszlop/Hasznos tudnivalók között!

Most már a Facebookról közvetlenül is lehet kommentelni, nem szükséges semmilyen regisztráció, csupán legyél bejelentkezve a Facebookra. Minden bejegyzés alatt megtalálható a FB komment box is.

Kérlek Benneteket, hogy ne csak a bejegyzéseket lájkoljátok, hanem a jobb oldali menüoszlopban felül található "Keress minket a Facebookon" like boxban is! Köszi! :-)

Még nagyon sok közölnivalóm van! :-) Igyekszem minél több hasznos információt feltölteni, de Ti is kiegészíthetitek azokat, várom tehát a hozzászólásokat! Sajnos az elmúlt napokban egy technikai probléma miatt nem lehetett kommentelni, de ez már megoldódott, jöhetnek tehát az észrevételek, kiegészítések vagy kérdések, igyekszem minél előbb válaszolni rájuk.

Hogy minél több olvasóhoz eljusson a blog, kérlek Benneteket, hogy a like gomb mellett a Megosztás gombot is nyomogassátok! :-)

Köszi! 

Kellemes szórakozást és jó felkészülést!

Andrea

A bejegyzés trackback címe:

https://mundicamino.blog.hu/api/trackback/id/tr204774331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása