El Camino zarándokút - egy magyar zarándok útjai

Andrea az El Caminón

Gyorsjelentes

2011. október 01. - Andrea az El Caminón

Sziasztok!

Uzenem a lanyoknak, hogy tegnap a koveket letettem a Cruz de Ferronal, remelem mar erzitek, hogy mennyivel konnyebb minden!!!

Mar azt sem tudom, hogy hanyadik napja vagyok itt. A napok nagyon egybefolynak, illetve nincs jelentosege az idonek. Csak azt tudom, hogy kozeledik a vege es en meg nem akarom, hogy igy legyen!! Nagyon jol erzem magam, hihetetlen elmenyek ernek!

Nem sokaig voltam egyedul, mert masnap Kriszti felhivott, hogy hianyzom es o is nekem, igy azota probalom utolerni. Ha minden jol megy, akkor holnap behozom a lemaradasomat es talizunk ujra!!! De addig is egy darabon az oreg Emilioval jottem, akirol majd reszletesen a naplombol, aztan meg draga Enriquie-emmel, aki a szivem csucske es nagyon megszerettem, ket napja pedig Zolival jovok, akit a Budapesti Camino Klubban ismertem meg es teljesen veletlenul futottunk ossze.

Ma 35 km-t jottunk, ketten nagyon jol el tudunk tevedni, ketszer is a hosszabb utat valasztottuk es este 7-re ertunk be a szuper albergue-be. Ma belecsoppentunk egy igazi spanyol szureti piknikbe, ahol megetettek minket kolbasszal, hazi kenyerrel es vorosborral itattak. Utobbit kulacsbol kellett inni, amit spriccelni kellett volna a szajba, de en nem tudtam es ugy ittam, mint a cumisuvegbol. Jot nevettek rajtam, vegul is finom volt es jol esett, ezt is meg kellett tanulnom itt Spanyolorszagban.

Tortennek am sokkal komolyabb dolgok is, de ahhoz rovid most az ido, hogy leirjam, majd kesobb a naplombol. Az biztos, hogy a szivem egy csucsket itt hagyom Spanyolorszagban!!! :-)))

Mindenkinek puszi, aki gondol ram es figyelemmel kiseri az utamat!!!

Hamarosan ujra jelentkezem!

Andrea

Tovább a következő bejegyzéshez >>>

Vissza az előző bejegyzéshez >>>

Vissza a főoldalra >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://mundicamino.blog.hu/api/trackback/id/tr763270967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amitára 2011.10.03. 21:41:39

Drága Andi!
Amikor eszembe jutsz,mindig egy hátizsákos, szuper csajszit látok,aki megtesz olyan dolgokat,amiről sokan csak álmodozunk. Én mindenesetre Camino-ról csak álmodozom.
Kitartást,erőt, jókedvet, sok élményt a további napokra is!
Ölellek: Renáta

manna61 2011.10.04. 11:07:58

Andi!

Mindig úgy írsz, mintha valami szupernyaraláson vennél részt, ahol szupercsapat verődött össze:)
Nagyon érdekel mindaz is, amiket nem írsz le... amiket majd elmesélsz vagy elolvashatunk a naplódból!
Mindenestre úgy érzem, a világ ilyeténképpen való kitárulkozásával sok minden megváltozik benned, és talán Te magad is!
További felejthetetlen napokat, sok erőt!
puszillak:
Anna

berika0526 2011.10.04. 15:42:33

szia Andi!

Köszönjük mindenki nevében mondom, hogy letetted a terhünket, én egyenlőre nem érzem, sőt!
Sajnos nem fogunk találkozni mikor haza jössz, mert mi akkor megyünk Petihez. De amint hazaérek egy élménybeszámolót kérek, amiben azokat a dolgokat is elmeséled, amit most nem tudsz leírni. Október 8-ig mész? Már nem is emlékszem.
Bizom benne, hogy eljutsz az óceánhoz.
Továbbra is vigyázz magadra.
Puszi
Erika

JarmaiIldi 2011.10.05. 14:27:19

Szia Andi!

Sajnos mostanában nagyon ritkán tudtam olvasni a leveleidet és akkor is csak kutya-futtában. Örülök, hogy ilyen ügyes és talpraesett vagy. A sok külföldi emberrel való találkozás biztosan nagy élmény lehet. Borika kérte, ha tudok írni neked mondjam meg, hogy továbbra is sokat gondol rád (csak pozitivan) csak sajnos ritkán jut úgy gépközelbe, hogy írni tudna. A kövek lerakását, ahogy Erika, én sem nagyon éreztem meg, de én nem is terheket küldtem veled, hanem egy kedvenc kis kövemet, amit úgy gondoltam ha ott lesz a többi sok ezer kő között majd tudja, hogy mit kell csinálnia értem.
Milliószor puszilunk
Ildi, Bori

Lhara 2011.10.06. 15:54:53

Szia Andi!

Remélem minden jól fog menni mostmár egészen a végégig. Ha hazatérsz és megpihentél, nagyon szeretnék találkozni Veled. A klubban is össze tudunk futni szerintem, de olyan jó lenne leülni valahol úgy, mint a múltkor.

17-étől leszek ismét Pesten, mert addig Tirolban leszek a lánykáméknál.

Addig is millió puszit és jó utat Neked, drága Andikám!

TAndi69 2011.10.08. 15:36:07

Szia Andi!

Én is nagyon várom, hogy mesélj az Útról. Vigyázz magadra és sok boldogságot!

Puszi Andrea
süti beállítások módosítása