El Camino zarándokút - egy magyar zarándok útjai

Andrea az El Caminón

1-2. nap Gyorsjelentes

2011. szeptember 09. - Andrea az El Caminón

 Hello Mindenkinek!

Tul vagyok az elso nap kinszenvedesen!!!! Szo szerint kell erteni, nem biztos, hogy megegyszer menne! Iszonyu nehez volt, vanszorogtam, este 8-ra ertunk be a Roncesvalles-i tomegszallasra, de megcsinaltam! A mai nap sem volt konnyebb, a nap 7 agra tuzott, de mar idaig is fantasztikus es hihetetlennek tuno elmenyekben volt reszem! Az elso nap szenvedeseit a csaladomnak es Doninak ajanlom fel, a masodikat baratnoimnek, akik tudom, hogz aggodnak ertem es feltenek!

Most Zubiriben vagyok egy iskola tornatermeben kialakitott matracos szallason. A lenyeg, hogy van melegviz, tudtunk furdeni es mosni. Eddig minden szuper, csak faradt vagyok, de nagyon. Holnapra Pamplona a cel. A ut etapjairol itt lehet tajekozodni: www.mundicamino.es Jobb oldalon font at lehet allitani angol nyelvre es a Way of Saint James (azaz Szent Jakab ut) kell kivalasztani, jobbra font az elso.

Anna es Zsuzsa, benneteket sem hagylak am ki, ratok is sokat gondolok, mint ahogy tudom, hogy Ti is ram!

Szolgalati kozlemeny: Ugy tudsz hozzaszolni, hogz ramesz a regisztralas gombra es megadod az email cimedet es kitalalsz magadnak egy jelszot. Ezzel tudsz a kesobbiekben is belepni es kommentelni. Nagyon varom am a biztatasoka es koszonom az eddigieket is.

Puszi mindenkinek!

Rita, koszi az idojarasjelentest!

Tovább a következő bejegyzéshez >>>

Vissza az előző bejegyzéshez >>>

Vissza a főoldalra >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://mundicamino.blog.hu/api/trackback/id/tr573214454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amitára 2011.09.09. 22:53:02

Kösz a szolgalati közleményt,mobilról netezve nem jol állítottam be az oldalt. Ennyit rólam! Szuper vagy, tudod, ugye? Lélekben Veled vagyok,látlak lelki szemeimmel,ahogy mész a szuper csukádban, a menő túrabotoddal... Ha elfáradsz,ha tűz a Nap, ha feltör az új cipő,tudd,hogy rengetegen szorítunk Érted! És ha átjár esténként az örömteli fáradtság, a 'Ma is megcsináltam!' érzése,akkor is gondolj ránk,hogy a csodáidban is Veled lehessünk! Ja,és ha már végképp kimerülsz, keress valahol egy GALAMBOT! Nézd meg,és tudni fogod,mi ad újból erőt,és hogy milyen sokan gondolunk Rád! Tudod,mire gondolok, ugye? Ölellek! CSAK ÍGY TOVÁBB!

manna61 2011.09.10. 21:56:05

Andi!

Nagyon sokszor eszembe jutsz és Misivel sokat emlegetünk. Tudod, hogy mennyire féltettelek ettől az úttól, de tudom, hogy Te végig fogod menni!
Az első napok megpróbáltatásai után talán majd könnyebb lesz, de végig erősnek kell lenned, mint ahogy az is vagy!:)
puszilunk mindnyájan és nagyon várjuk a híreket!
Anna

NoemiH 2011.09.10. 22:39:26

Már vártam a bejegyzést!!!
Szupeeeeer!!!
Gondolok, gondolunk Rád!!!!

bdarazs11 2011.09.12. 09:34:03

Drága Andikám,

Végre, hogy már írtál... nagyon izgulunk érted...:)))
Látlak, ahogy kimerülten vonszolod magad.
(itthoni kirándulások alapján)
Nagyon ügyes vagy, fel a fejjel.........

Puszi
süti beállítások módosítása